Ps4 Teknik Servis Playstation Tamiri Oyun İncelemeleri Ve Tanıtımları: Test Drive Unlimited 2 + Update 3 Full Sorunsuz İndir

12 Ocak 2013 Cumartesi

Test Drive Unlimited 2 + Update 3 Full Sorunsuz İndir



Oyun Hakkında Bilgi;

2011 Yılının Şubat ayında piyasaya sürülen Test Drive Unlimited 2 araba yarışı severlerin beğenisini kazanmış grafiksel bakımdan kalitesi belli olan müthiş bir oyun! Ve bu kaliteli oyunu bu yayınımızda tek link indirmekle kalmayıp nasıl kuracağımızı da video ile izleyip uygulayacağız.

Unlimited 2’nin bir hikayesi mevcut, oyundaki serbestlikten ötürü hikaye biraz karışabiliyor gerçi, ama son NFS oyunundan sonra yarış oyunlarında hikayesizlik gerçekten sıkıcı olabiliyor. Oyun boyunca gerekli şeyleri yaparak sosyal, keşif, yarış ve koleksiyon alanlarında tecrübe puanı kazanıyorsunuz. Bunlar için her kategorinin Challenge’larını başarmanız gerekli. Zaten bu mücadelelerin sonuçları aslında size bir nevi görev veya daha çok Achievment olarak veriliyor. Örneğin oyun sizden ilk başta beş kişi ile arkadaş olmanızı istiyor daha sonra bu sayı giderek artıyor.(kaynak:merlininkazani.com)



İndireceğiniz dosya toplamda 6.4 GB'dır ve ".iso" dosyasıdır


Minimum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows XP SP2, Vista SP2 , Windows 7
İşlemci: Core 2 Duo E6305 2.2 GHz ya da Athlon 64 X2 Dual Core 4600+
Ram: 2 GB 
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
Gerekli Boş Alan: 14 GB

Oyun Tanıtım Videosu:





Gerekenler:

Test Drive Unlimited 2'yi üç part  halinde indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.


İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite


Sponsor:

Tavsiye yazı: (Turbobitten Tek tıklama ile beklemeden üstelik yüksek hızda indirebilirsiniz.)

Video Anlatım: Test Drive Unlimited 2 İndirme & Kurulum & Crack

1- İndirme linkini alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.

2- İnen sıkıştırılmış dosyayı seçip sağ tıklayın ve buraya çıkart deyin.

Gerisi aşağıdaki videoda anlatılmıştır, büyüterek izlemeniz tavsiye olunur:


Serial: 7ADW-EDYX-7WH9-5GU7

Test Drive Unlimited 2 oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanları şahsen denedim arkadaşlar.. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız önce "Oyunlarda Alınan Genel Hatalar ve Çözümleri" konumuzu bir inceleyin, eğer çözümü yine bulamadıysanız yorum bırakarak sorun en kısa zamanda yanıtlamaya çalışırım. Sizden ricam sorununuzu önce bir araştırıp ondan sonra sormanızdır.

Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder