Ps4 Teknik Servis Playstation Tamiri Oyun İncelemeleri Ve Tanıtımları: Pes 2011 Full Sorunsuz Tek Link İndir

31 Aralık 2012 Pazartesi

Pes 2011 Full Sorunsuz Tek Link İndir


Oyun Hakkında Bilgi:

Pes 2011'i bilmeyenimiz oynamayanımız yoktur. Sağlam oyun olarak Pro Evolution Soccer Oyun serilerinde 2004'e kadar inmeye karar verdik. Bu yayının en altında Pro Evolution Soccer serisinin yayınladığımız diğer oyunlarını görebilirsiniz.

Pro Evolution Soccer 2011 (PES 2011), Konami tarafından geliştirilen Pro Evolution Soccer serisinin 2011 video oyunudur. 9 Şubat 2010 tarihinde temelleri atıldı, ve 8 Ekim 2010 tarihinde PlayStation3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC ve PSP için satışa sunuldu. 

Güney Amerika Futbol Federasyonu turnuvası Copa Libertadores ve Avrupa Futbol Federasyonu turnuvaları UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Süper Kupa turnuvaları yer almaktadır, ve bu turnuvalar tamamen lisanslıdır. Oyunun fragmanı ilk olarak 4 Mayıs 2010 tarihinde çıktı. Oyunun kapağında Arjantinli yıldız Lionel Messi yer almaktadır. ITV de çalışan Jim Beglin'de Jon Champion ile birlikte oyunda yorumculuk yapmaktadır.Ayrıca oyunda Türkçe dil desteği de bulunmaktadır.(wikipedia)



İndireceğiniz dosya toplamda 5.1 GB'dır.


Minumum Sistem Gereksinimleri;

İşlemci: Intel Pentium IV 2.66GHz
Ram: 1GB RAM
Boş Alan: 10 GB
İşletim Sistemi: Windows XP SP3, Vista SP1, 7

Ekran Kartı: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD/ATI Radeon 9700 video card)

Oyun Tanıtım Videosu:





Tavsiye yazı: (Turbobitten Tek tıklama ile beklemeden üstelik yüksek hızda indirebilirsiniz.)


Gerekenler:

Pes 2011'i tek link  halinde indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.


İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite







İndirme Linkimiz:




Adım Adım  Pes 2011 İndirme & Kurulum & Crack

1- İndirme linkini alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.

2- İnen sıkıştırılmış dosyayı seçip sağ tıklayın ve buraya çıkart deyin.

3- Çıkan klasördeki "PES 2011 -SAGLAMOYUN.COM-.iso" dosyasını daemon tools aracılığıyla açın ve kurulumu başlatın. Seri numarası isteyecektir:

PES 2011 Serial Number: SWY7-HTUN-3YF5-CD4D-W3AF

4- Yükleme bittiğinde CRACK klasörüne girelim ve oradaki dosyayı kopyalayıp oyunu kurduğunuz konuma yoluna yapıştırın.

5-Keyifli Oyunlar...
Pes 2011 oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanları şahsen denedim arkadaşlar yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız yorum bırakarak sorun en kısa zamanda yanıtlamaya çalışırım.

Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder